Thumbnail Image 1

DE REPRODUCTIE COLLECTIE

Het uitgangspunt bij het op de markt brengen van giclées (artreproducties) van Marion van Nieuwpoort’s werkstukken is niet om dit in hoge oplages te doen. ‘Printing on demand’ heeft de voorkeur. U heeft keuze uit een ruim en gevariëerd aanbod aan werkstukken.

PARTICULIER OF BEDRIJFSMATIG

Het beschikbaar komen van reproducties van hoogwaardige kwaliteit biedt geïnteresseerden de kans om tegen een redelijke aanschafprijs een werkstuk(ken) van Marion van Nieuwpoort te kopen en een verzameling aan te leggen. U te omringen met Marions kunst en ervan te genieten. Wij bieden afdrukken op ieder gewenst formaat! Als (repro)collectie biedt het werk van Marion van Nieuwpoort mogelijkheden voor verschillende doelgroepen. Particulier of bedrijfsmatig. Wij denken graag met u mee.

WAT IS EEN GICLÉE?

In de kunstwereld spreekt men over ‘giclée’. Een reproductie/afdruk gemaakt met speciale pigment-inkten op hoogwaardige galerie papiersoorten. Zodat kleurechtheid voor lange tijd kan worden gegarandeerd. Zo ontstaat een museumwaardig kunst-object voor expositie(s), privé of zakelijk gebruik.

GEEN REPRODUCTIES OP CANVAS

Als beheerder van de reprorechten van Marions werk heeft John Vijlbrief -van Poen van de Wijs- alle repro-vrijheden gekregen. Maar John beseft zich goed dat hij zichzelf beperkingen moet opleggen. Uit respect voor de kunstenaar en zijn werk is vooralsnog besloten dat er geen reproducties op canvas worden gemaakt, noch aangeboden. Poen stelde dat een professionele, hoge kwaliteit van de reproductie te allen tijde het uitgangspunt dient te zijn.

 

Thumbnail Image 1

RUIME KEUZE UIT 500 WERKSTUKKEN

De kunstcollectie van Marion van Nieuwpoort bestaat uit circa 500 werkstukken in verschillende technieken. Vrijwel alle kunstwerken komen voor hoogwaardige reproductie in aanmerking. In de verkoopcatalogus staat bij ieder kunstwerk aangegeven wat de gebruikte techniek is en meer relevante gegevens. Van het werk wordt een zo natuurgetrouw mogelijke reproductie gemaakt. Waarbij gebruik wordt gemaakt van pigment inkten om de afdruk in een rijke, zo natuurgetrouw mogelijke kleurschakering te vervaardigen.

KUNST ACHTER PLEXIGLAS

Mode is thans om kunst achter plexiglas (acrylic glass) 'in te lijsten'. Hierdoor worden de kleuren nog intenser. Met name voor moderne interieurs is plexiglas zeer geschikt. Vooral op grote afmetingen. Via het bestelformulier in de speciale verkoopcatalogus kunt u eenvoudig aangeven of u een plexiglaswerkstuk wenst of alleen een print. Inlijsten behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag welke lijst de voorkeur verdient.

CONTACT

Heeft u vragen over het (reproductie)werk van de mixedmedia schilder Marion van Nieuwpoort? Stuur ons dan even een e-mail.

 

DE LITHO'S VAN MARION

Naast giclées (artreproducties met behulp van speciale pigment-inkten afgedrukt op museumkwaliteit papiersoorten) zijn ook nog originele litho-afdrukken verkrijgbaar. Deze zijn in een gelimiteerde oplage gemaakt en voorzien van de signering van Marion van Nieuwpoort. Ook hierover treft u alle informatie in de verkoopcatalogus aan. Deze verschijnt in oktober 2017.

Thumbnail Image 1

SPECIALE WERKEN TE KOOP

Af en toe komt er een origineel werk van Marion op de markt. Via onze verkoopcatalogus en deze website brengen wij werken onder uw aandacht. Daarnaast worden in 'limited editions' reproducties (giclées) op aanvraag gemaakt.

MAAK UW WENSEN KENBAAR

Het is daarnaast mogelijk uw speciale reproductiewensen kenbaar te maken. Zoals afmeting, wel of niet ingelijst? Welk soort lijst? Met of zonder passe-partout? Neem contact met ons op als u vragen en wensen heeft.

 

Thumbnail Image 1

Te koop: 'Into the light XV'.
Olieverf met zilverkleurige lijst. Maat van het doek 120 x 60 cm.
Genoemde maat van het werkstuk is dus zonder de zilverkleurige lijst die lichte schade heeft en zonder extra kosten met het schilderij wordt meegeleverd. Vraagprijs 2750 euro.
Interesse? Neem contact op met 0653 93 7001 of via ons e-mailadres.

Thumbnail Image 1

Te koop: 'Into the light'.
Olieverf met goudkleurige, exclusieve lijst. Maat van het doek: 100 X 80 cm. Maat van het schilderij inclusief lijst: 124 X104 cm. De lijst is onbeschadigd. Door de aparte techniek die is toegepast is het geen “glad” geheel. Er wordt gewerkt met strookjes goud papier. Moeilijk om het prachtige effect te omschrijven maar het resultaat geeft juist extra uitstraling aan het geheel. Eigenlijk zou je het schilderij moeten zien!
Vraagprijs 3250 euro.
Interesse? Neem contact op met 0653 93 7001 of via ons e-mailadres.

Thumbnail Image 1